Hitta matkassen för dig och din familj

Färdiga matkassar är något som har funnits på marknaden sedan år 2007. Det var först Middagsfrid som började erbjuda matkassekonceptet och det skulle inte ta lång tid innan det blev en riktig succé. Inte långt därefter började andra företag att haka på trenden och erbjuda färdiga matkassar med hälsosamma råvaror och smakrika recept. Idag kan du välja mellan ett flertal olika företag om du vill använda dig av en matkasse. I grund och botten fungerar konceptet precis likadant, men det finns vissa skillnader mellan de olika företagen.

Målet med en matkasse är att göra vardagen för människor lite enklare. Som tidigare nämnts får du en kasse med recept och därefter råvaror som du behöver för att tillaga dessa. Kassen levereras hela vägen hem till dig och du behöver således inte oroa dig för att behöva åka iväg och hämta upp den eller kånka på tunga matkassar hela vägen hem. Bakom recepten står kockar med hög rang och det är inte ovanligt att de har synts i tv-rutan en och en annan gång. Även dietister brukar ha varit delaktiga i att sammansätta både kassar och recept för att säkerställa att kunden får så hälsosamma och bra maträtter som möjligt.

Så hittar du den bästa matkassen

Vi ska inte ljuga om att det är en fullständig djungel av matkassar och då kan det vara extra svårt att veta vilken man ska välja. Alla företag erbjuder sina olika typer av kassar, t.ex. barnkassen, familjekassen, parkassen, LCHF och mycket mer. Även recepten och priserna varierar kraftigt, men med hjälp av matkassetopplistan.se blir det lättare att hitta rätt.

Matkassetopplistan är en opartisk hemsida som jämför olika matkassar och företag mot varandra. Här kan du snabbt och enkelt få information om hur många olika typer av kassar som erbjuds, till vilket pris och för hur många personer som kassarna kan anpassas efter. När du har hittat en kasse som du tycker verkar bra klickar du dig bara in på företagets hemsida och lägger en beställning.

Hur ofta levereras kassarna?

Hur ofta en matkasse levereras beror på vilka alternativ som företaget har. Det vanligaste är att du kan få en kasse levererad en gång i veckan, alternativt varannan vecka. Här har du också möjlighet att välja hur många måltider och personer som din kasse ska räcka till. På så sätt kan du anpassa den efter just dig eller din familjs behov.